My Calendar

Tuesday, March 17, 2009

~x da keja la plak~~

salam..


huhu..dalam beberapa minggu ni 
g keja cm x da keja je..ada la skit2x
so layan je la..keja pon juz documentation tp mmg sennag la
x mencabar minda pon
apa pon skang ni malas la nk tanya keja sbb dulu dah tanya pon so skang ni
wat je keja apa yg ada..pas tu stdy balik la suma engine2x tu sbb nati final year sennag skit
huhu..x da keja dok layan internet la apa ag kan
tp internet pon ntah pa2x je skang ni
geram la plak tp nk wat cammna kan
skang nu asyik hujan so kena sabo la
broadband la katakan
msti x stabil sgt la
tp x pa 
juz layan je apa yg patut
ag pon weekend skang ni cam bz skit so terpaksa la bz weekend je
usrah la n apa2x la..mcm2x la
apa pon hope the best for my intern
report x siap ag..may b pas ni wat report la ..best gak....
lama sgt x jln2x kat putrajaya mcm awal2x dtg dulu
rindu plak kat tasik2x yg menenangkan tu
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......nk kena g putrajya ni
huhu
klah suma..x larat dah nk cite..nati i will post more k
tq pada my 1st follower..x penah pon fikir ada orng baca blog ni
ada pon tq cz sign up as my follower
all d bez ek suma
wassalam

2 comments:

sueabubakar said...

Salam
kak wanie
kak wanie intern kat PRSB eh?
dok umah sewakah?
kite dpt PRSB gak tuk intern 1 jun ni..
tgh mencari rumah sewa...
harap kak wani dpt tulung

Ir in d house said...

wasalam...

oo0o..bole je nk tolong
ni course apa ni ek
ni dah tau my hp num ke belum?
sbb b4 ni ada orng contact gak..awak ada contact x ag...kalu nk cr umah sewa akak leh bantu
np la........