My Calendar

Sunday, May 17, 2009

setiap yang bertemu pasti akan berpisah jua~~

salam..
apa kabo suma??
act ni cite lama gak la tp x sempat nk share ngan suma so sy share ari ni ek
apa pon ni pasal kwn intern sy yg intern sekali tp dia stdy kat new zealand and nama dia naimah
heheh..apa pon dia intern 3 bulan je so dia bz la duduk dekat 3 department mencari apa yg dia nak
apa pon i juz know her kejap je
dia ni baik n cool je
best gak dgr dia cite pasal dia nye universiti and i hope i can go to new zealand 1 day
wow...x sabo nk tunggu bila dpt g..huhu
apa pon jom kita ngok pic perpisahan kitaorng..act mkan2x yg besar bersama staff dah buat dah kat ofis
yg ni juz girl party la utk naimah b4 dia balik new zealand..i think she learn a lots gak masa intern ni
apa pon suma staff baik kat kitaorng tu yg best tu...everybody is appreciating each of us..
tp keja pon teruk gak..hhee
apa pon kitaorng celebrate kat rasa mas kat alamanda masa sembahyang jumaat..eheh
apa pon good bye to NAIMAH...moga dia happy n habis stdy ngan jayanya

njoysss




~ ni la kek blueberry yg sedap n best tu~



~ni la girls yg intern sekali ngan sy (sy x da cz ambik pic ek)~



~this is the cake for the party~



~at last..ni la NAIMAH...girl yg kita suma celebrate..hehe~



2 comments:

Sueabubakar said...

kak aini naimah kan ni?
my senior mase kat kisas!

Ir in d house said...

salam..

aah..btoii..tepat sekali
hehe