My Calendar

Saturday, July 25, 2009

Mama Birthday....i luv u

salam..apa kabo suma??..sihat selalu ek..mesti2x

hari ni juz nak update yg mama n abah n syuk dtg antar barang yg ag 1/2 tu..hehe
besalah girl kn
mmg byk la brng ..itu pon ada satu kabinet x sampai ag sbb penuh keta my dad..hihi..nati la ambik...x urgent ag nak guna....act byk update cz so far still ok n still x bz sgt..hihi..apa pon i will update selalu la blog ni..it will be my journey..yes...luv it
ok la ek...
dis entry pasal mama's birthday kn so i will cite skit pasal my mama
first of all, of course i luv her so much..mama nye birthday act on 16/7/09 tp masa tu sy still kat bangi nk angkat brng pindah n antar brng kat cousin gak n uruskan moto utk pos..so dat 12 am tu wish la mama pakai hp je..adoii..sian my mum...selama i duduk kat UTP ni la..x penah pon nak sambut birthday mama sgt cz bz ngan MAS (MINGGU ALUAN SISWA) ....mama nye birthday masa bdk2x baru masuk UTP..so x leh nk wat apa2x la kn..sabo je la...sory mama...amanah masa tu ag penting la..im so sory but i still wish her at 12am...tp ada satu kali tu mmg lupa terus masa MAS sbb bz sgt ngan keja..last2x my dad msg suru msg my mum cz i alwaz be d first yg wish mama kalu birthday dia so dia tunggu la dat day..adoii...down gilo masa tu..bersalah sgt sbb lupa birthday mama...dah ngat dat d day b4 tp cam na bole lupa msa ngah keja2x....tu la kisah birthday my mum selama ni..sian mama..sory la akak anak yg x baik sgt..so sory mama but i alwaz luv u
so utk internship ni iwish nk sambut birthday dia on d day tp ada problem skit msa nk pindah brng so postpone la..ambik gak train ke taiping mlm tu n sampai pagi2x on 17/7/09..saja je naik train sbb nk rsa naik train..murah gak naik train ni kalu ambik kerusi nye la tp sy ambik bed nye msa tu n mahal skit tp selesa la kan..x kn nak duduk selama 6-7 jam tu..satu je la train ni..lambat la..ok2x..go back to cite birthday mama ek...so on 17/7 kitaorng nk sambut la birthday mama..pas tu adik yg 3rd tu pon call kata nk balik gak,....b4 tu mmg dia dah call tanya sy utk cnfirm mama nye birthday date...ada ke ptt terlupa birthday my mama..hahha...penin la bdk tu agaknye...nak SPM dah..sabo je la...rsa nya dia balik utk jumpa mama la....ok....
sanbung ek................
kitaorng sambut simple je sbb dah mlm msa balik tu n tunggu adik jugak...sambut ngan kek secret recipe..beli chocolate indulgence..hihi...best gak...pas tu beli tunggu adik sampai ag 1 jam
pas adik sampai terus sambut birthday mama...simple and cool je..sian adik num 2 x leh balik..x da cuti..kami adik beradik mmg cam ni..jauh2x n ada life msng2x..ni baru stdy tau...sian mama...sabo ek mama...anakmu nk tuntut ilmu ni...hihi
so dlm simple2x sambut tu ada video la ek...merapu je kitaorng ni..sory la video may b gelap skit sbb rakam pakai hp abah je..nk cepat...hope pas ni x bz n dpt sambut birthday mama on d day n masak2x skit...sian dia...apa pon we still remember her birthday...
kat bwh ni ada pic mama nye birthday...enjoy...


video

Ha..ni video masa birthday mama..faiz yg tangkap..so merapu je ek ...jgn layan sgt lawak bdk ni..hehe..njoy it..gelap skit ye........


sory la ye..msa ni bz try jubah mama beli kat mekkah..masa nk sambut birthday ni pakai je terus..hahah..adik pon baru balik..malas nk cr baju kat almar...sempoi je ngan singlet dia



Sory..pic x berapa ok sgt ek..hp camera je



Faiz rindu mama ek..hihi



Suma nk mkn kek dah~~



Ha..ni first pic pas video..adik i suru sebut" tahi kucing" kitaorng sebut sambil gelak2x suma...gilo teruk muka sy msa tu..suka btoii kaco orng si faiz ni...!!!!



Abah suap mama makan kek sempena birthday mama...sweetnye



Couple of the year ngah posing before tiup lilin.. yang ke 47 je tp still vogue lagi my mama ek



Ni la birthday kek..chocolate indulgence..yummy!!!

p/s:sory la kalu pic x elok sgt ye..sory again

0 comments: