My Calendar

Thursday, July 23, 2009

Our" memorable" video by my 3rd lil bro

Salam..


malam2x ni..dah ada kat muka bumi utp ni tetiba rindu kat suma my sibling n parent
bila fikir balik..kitaorng ni kelakar gak..kdng2x x mcm orng besar pon..hihi
act nak share 3 video kat sini..
video ni ada pasal video JUMPER masa raya kitaorng buat..tp main actor my 2nd bro n our cousin
act ni sesaja je main2x kat umah atok
2nd video and 3rd video are about my lil bro kena denda dlm kelas..hahahha...kelakar sgt...whole class kena denda sbb lupa cikgu ada kasi homework...mcm2x btoii adik ak sorang ni..hihi....
apa pon yg video kena denda ni..diorng kena lompat n buat aksi kura2x kot..ntah la..im not sure..ni masa dia form 4 kalu x silap....juz now i found the video dlm laptop sbb suma pic n video dia simpan dlm my laptop
PC umah dah ada virus..huhu..tu la pasal byk video x leh upload kat sini..apa pon hope u all enjoys k

video

Ha.. ni la video JUMPER dr my 3rd lil bro..main actor 2nd bro..diorng main kat bilik umah atok ngan my lil sis yang last tu and 2 orng cousin ag..hahah..ni suma kes ngok JUMPER..ni x termasuk video dr my club yg wat pasla JUMPER gak as welcocoming video for new student..apa pon enjoy sgt ngok suma video ni..hahah...dlm video ni kononnye my 2nd bro ckp something n ada la geng dia sampai..kan dlm cite jumper tu orng tu leh ilang2x..so diorng pon wat la video cam tu..hhahaha..mmg kelakar tp ni je satu video yg jumpa..kalu ada ag i will upload ye...bila ngok balik rsa best gak kalu duk umah since skang suma dah bz ngan life masing2x...study la mostly..tp cuti raya bg suma ada..waaa...sedey..nk capture byk pic la dis raya..yeahhh!!!!!!!


video

Ok ..ni video denda adik sy yg num 3 ye..yg ni mmg nakal skit..balik umah suka kaco dia nye lil sis sampai nagis2x suma tp dia mmg cam 2..suka jeles ngan last sis kitaorng..anak manja pulak tu..tp skang dah duk asrama dah ok skit..dah mature n rajin bantu orng gak la..pengemas umah paling bagus sekali...hahaha..bully masa raya la kemas umah kan ..apa ag....dlm video ni adik i yg pakai jaket tu ek..mmg g class pakai jaket sbb class aircond sejuk sgt..pas tu tido plak sbb sejuk..adoii..mcm2x bdk sorang ni..hopefully he know what he do...kitaorng support je..let's he enjoys his life at school...mementing kwn sgt yg sorang ni..apa pon i wish him all d bez for his SPM dis year..wish him pass with flying colors....apa pon njoys la aksi2x diorng ek kena denda...ngok skit perangai dia yg bw camera n rakan mcm2x dlm class..x larat nk nasihat but we juz ensure dia study la..hihi..


video

Ha..ni last video..masa ni my bro dah x kena denda so dia ambik video kwn dia kena denda..cuba dgr dia gelak2x dlm video ni..mmg ngada btoii bdk ni..sabo je la...seronok la tu..cikgu diorng pon x larat nk layan dah..tu la kena denda cam 2..apa pon adik sy x da la kena denda sampai byk sgt..ada sorang kwn dia kena denda sampai ribu kot aksi ni..adoi...sian btoii..plus denda x wat homework lain la 2..apa pon sy tau dia dah kena teruk bully kat asrama..so harap dia tau nk decide the best for his life..jgn jd orng x guna dah la..mintak2x elok jdnye
i wish both my lil bro n sis yg 3rd n 4th ni berjaya dlm exam diorng ...sorang UPSR and sorang ag SPM...my mama akan terima 2 result besar la dlm tahun ni n thun depan plus i grad next year..n sorang masuk U insyaallah...my sis may b amsuk asrama..sian kat my parent x da kwn dah..i la jd kwn diorng kot..hihi..kejap je n4 dpt keja....apa pon njoys ek....lawal2x

wassalam

0 comments: