My Calendar

Tuesday, December 29, 2009

scholar dah masuk..yeahh~~~

salam..

olla everybody..heheh...
nak bg tau scholar dah masuk for januari...hehe.yeah~~~
duit byk tp ada byk gak kena byr..hahaha..xpa la...
ada la dlm $$$$..best gak..ni kali terakhir la utk sem ni dpt elaun lain2x ek
pas ni dlm duit poket je..huhu
apa pon alhamdullillah
tq to PETRONAS kerana menaja pembelajaran saya di UTP
mahal oooo...dekat RM 100,000 duitku belajar engineering kat sini ek (private mmg la mahal kan...;( ~~)
miskin la nk byr tp x byr penuh pon..hehhe
apa pon alhamdullillah...
ari ni nk bg tau..dayah balik dah...dia balik umah cz dia nk ambik master tp
x dpt skim yg dia nak so dia x ambik la n start keja kat jelapang..waaa...bestnye dah dpt keja ek
tahniah dayah..pas ni kawin la plak ek..jemput la diriku ini ek..hehe
dayah balik umah nk oliday ngan family kat pangkor..heeh...best la ko dayah.....apa pon njoys b4 start working ek
ramai dah kawan2x keja
pas ni batch july plak grad..1 sem to go..huhu..hope i do well~~~
5 thn ak stdy kat sini tau..waaaa...lamanye
xpa2x..demi masa depanku..insyaallah
ok...tu pasal ari ni..then td pagi ada orng dr residential college dpt check umah
sy x pa cz sy dah buat surat n dpt pas tp ada la yg x buat kena tangkap la..huhu
sian diorng
apa pon tq cz betulkan tingkap rum ku yg dah rosak nk tercabut ni ek
x berani nk tutup..bila ujan kena pasang kain lain plak...hahaha...xpa la
nk pindah rum dah sem depan..hehe...jap je msa berlalu
it means 7 month to go for my SEM 2010..huuh..keta x siap2x ag ni..penin nye kepala ku ini ye
apa pon xpa...let work hard on it
dun wory wani..u can do it
so 2-3 ari ni gatal2x tangan nk beli beg sbb beg tropicana ku itu telah buruk la
lama dah kot
x sempat nk beli sbb x kuar town
so td usha2x skit online shop
and jumpa satu bag galas yg best gak for me
asal leh sumbat laptop tu yg penting..hehhe...meh nk tunjuk skit

41cm x 36cm
Black / Grey / Purple



ha..ni la dia..nice x..dlm RM 43..nice kan...nak beli purple color...leh sumbat segala bnda dlm tu..hehe..skang ni online shopping sude la ek...pas tu ambik kat bwh post ofis utp ni..hehe
apa pon td dah send details..kalu dia kata ok ..akanku bank in duit ye
act ..bukan x nak beli beg cam ladies yg galas tepi tu tp susah la nk bwak laptop and buku ag
dah la tebal buku2x ku ini..sabo je la ek..so dis is the best for me
nak masuk lab ag..hehe...sabo je la..apa pon i like dia bag
that most important thing....hihi..so tunggu je la bila beg ni sampai ek...apa2x i will update back

ERM...so ari ni may b g library jap ag...cr buku la apa ag..kemas bilik skit....sbb nk pindah bwh around 17 jan nati..skang x leh pindah ag..bosan la plak dayah x da..nasib baik tenet dah ok..kalu x mmg bosan la...klah suma.
dats all for today

wassalam

c ya

X0X0~~~

2 comments:

naurah makwa said...

naura pun suka shopping online..menarikla beg tu..mmg beg untuk lappy yer

Ir in d house said...

hehe..baru je try shopping online..bukan la exactly beg utk lappy tp stil leh letak lappy..suka design dia tu yg beli..hehe..skang ni kalu guna beg btoii2x lappy takut orng curi so utk elak cam 2 pakai beg galas besa je tp stil leh letak lappy...jom shopping ek kak naura~~